Lär dig mer om de största valutorna på kryptomarknaden

Med hundratals olika kryptovalutor att köpa är det inte det enklaste att ta reda på vilka som är värda att investera i. För att hjälpa dig på traven ska vi gå igenom några av de mest kända kryptovalutorna med stor tillväxtpotential. Få dina pengar att växa genom att investera på ett smart och skickligt vis.

Bitcoin – det mest omtalade myntet på kryptomarknaden

Året 2009 var början på någonting stort, och ingen kunde riktigt förutspå hur enormt det skulle komma att bli. Vi talar här om kryptovalutornas begynnelse i form av myntet Bitcoin. När det lanserades var en Bitcoin värd ungefär en krona, men tack vare dess popularitet som har skjutit i höjden är ett mynt numera värt mer än en halv miljon kronor.

Med tanke på hur omtalat detta mynt är samt hur det för närvarande har kammat hem titeln som den största kryptovalutan på marknaden kommer Bitcoin med största sannolikhet bara att fortsätta uppåt. Även de som inte är insatta i Bitcoin har trots detta hört talas om myntet, så det är lätt att påstå att Bitcoin är utomordentligt känt. Ta en tur över till https://aktieskola.com/ för att lära dig mer om Bitcoin eller andra valutor av intresse.

Ethereum – myntet som börjar komma ikapp med Bitcoin

Ett ytterligare utomordentligt populärt mynt på kryptomarknaden är Ethereum. Myntet har stigit i värde med tusentals procent sedan det lanserades, och för närvarande är detta den näst största kryptovalutan. Det som gör Ethereum så speciellt är dess förmåga att dras nytta av som ett verktyg för att skapa smarta kontrakt. Med andra ord går det via Ethereum att ta fram praktiska decentraliserade tjänster.

Polkadot – nytt mynt på marknaden

Sist men inte minst ska vi kika på ett mynt som lanserades för knappt två år sedan. Trots att valutan är relativt ny har den redan dragit till sig rikligt med uppmärksamhet, och även detta mynt har vuxit med tusentals procent sedan lanseringen. Experter påstår att Polkadots popularitet bara kommer att fortsätta att växa, så det kan vara väl värt att kika närmare på olika investeringsmöjligheter.